Alla inlägg den 12 maj 2008

Av mikaela - 12 maj 2008 09:06

Hej hej


Torsdag var nerverna på helspänn. Johan åkte iväg på morgonen till skolan för att skriva sina slutprov som lökförare. Han har varit toknervös och det är inte han i vanliga fall, så då kan man ju fatta om jag var det oxå.

Sent på torsdagkväll fick vi veta att han fick VG på alla tre proven och är därmed klar Lokförare!!!!!! Woohooooo så skönt att han är klar och kan börja tjäna pengar nu :)


Fredagen lurade jag han att vi två skulle in på bio, men precis utanför SF så dök mamma o pappa upp :) Vi hade i smyg planerat att vi skulle ut o äta o överraska Johan....han såg ut som ett stort frågetecken haha. Nått ska han ju ha för att han va så duktig i skolan. Jättemysigt. Vi satt på uteserveringen på Harrys. Mmm smörslungad färskpotatis :) Låter det gott??? Absolut


Lördagen spenderade vi hemma hos min mamma o pappa. Dom ska måla om sitt hus, o med det kommer ju myyyycket jobb. Skrapas, skrapas, tvättas, borstas måla grundfärg, måla grundfärg en gång till, måla riktigt färg o säkert det en gång till haha fan ska aldrig köpa trähus!! Jag tvättade altanräcke, och klippte buskar. Superhärligt väder har det vart. Så då fick man ju lite bränna när man jobbade :)

På kvällen var vi på dubbel 25-års-fest i Åbytorp. Jätte skoj. Lite skeptiska i början för vi visste inte om vi skulle känan några som var där, men det ordnade sig. Spelade brännboll grillade o hade superkul.....tack Andreas för en toppen kväll :)


Söndag var vi hos mamma o pappa igen o jobbade med huset o trädgården


Idag måndag är Johans första dag på SJ :) Spännande


Det var min helg det. Idag är det tillbax till jobbet igen. Ska jobba fram till lördag nu innan ja får va ledig igen. Det är bara att köra hårt....ska ju vara klar snart...whhhaaaa läskigt


Tack o adjö

Presentation

Omröstning

Borde det inte vara lag på att vara ledig på sin födelsedag??
 Självklart!
 Nej, varför det?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards